HMF Group - Visuelt løft af grafisk identitet

Anja Lykkebak, Head of Product Management and Communications, HMF Group A/S siger: "

Efter mange år med fokus på udvikling af vores kraner og knap så meget fokus på marketing, trængte vores visuelle identitet til et løft, der blandt andet afspejler vores værdier, samt vores markedsposition blandt de fire største producenter af lastbilmonterede kraner i verden.

Hos Formatio mødte vi personlig og professional rådgivning omkring det visuelle, samt god sparring på vores tanker og idéer.

Vi oplevede en stor forståelse for HMF’s historie og Jacob var god til at sætte sig ind i vores ønsker og behov, så den nye designlinje blev udviklet med afsæt i vores rødder og eksisterende udtryk.

Foruden dette har vi også fået lavet andre grafiske opgaver, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med Jacob og resten af teamet ved Formatio.

Anja Lykkebak
Head of Product Management & Communications

Stærkt samarbejde!

Jeg elsker at tage fat på en virksomheds visuelle udtryk, grave mig ned i det og strømline det med respekt for virksomhedens visuelle arv og værdier.

AURA IT sikkerhed

Superhelte til AURA

Det har været en ægte fornøjelse at samarbejde med AURA om udarbejdelsen af disse karakterer, som repræsenterer hverdagens superhelte hos AURA, det er medarbejderne, der står som et værn omkring AURA´s IT sikkerhed.
Vi fik tænkt ind at lave skjoldet, så det kan bruges som en slags logo for Auras IT afdeling.
Siden har vi løst flere opgaver for AURA. Vi har lavet Stop phishing tegningen, som er et delelement af et film oplæg vi præsenterede for AURA. Vi kommer ofte med egne in-put og byder ind hvor vi mener det giver mening.
Sporhunden Finn er også kommet til og bruges i GDPR sammenhæng hos AURA.

AURA siger:
”Det er virkelig skønt, den måde I har udfordret vores første superhelte-tanker, og vi er endt ud med en vildt flot AURA-ficeret illustration, som vi glæder os meget til at udbrede kendskabet til blandt vores kolleger – som kan genkende sig selv i figurerne”

Anni Hoffmann

Projektleder, IT-sikkerhed

Fonden Lyseng Idrætsforening

“Lys1 er et nyskabende idræts- og kulturtilbud der skal bringe forskellige brugergrupper sammen og danne grobund for unikke samarbejder på tværs af mange interessenter.

Til at kommunikere et kompliceret og mangefacetteret projekt havde vi brug for professionel opbakning fra politikere og investorer.

Samarbejdet og den kreative proces faciliteredes af Formatio Aps og var en positiv oplevelse for os og udmøntede sig i et lyst og venligt prospekt.”

Metin Aydın
Arkitekt MAA
Medlem af styregruppen Lys1